luni, 31 octombrie 2011

REVIEW: Milk & Honey Gold Nourishing Hand & Body Cream by Oriflame

Crema aceasta face parte din gama Milk and Honey cu extracte organice de lapte si miere (cine stie ce o insemna lucrul asta ;)) ). Insa mi se pare o crema  destul de buna si formulata bine (mai nou verific toate ingredientele produselor pe care le folosesc pe Cosmetic Ingredient Dictionary si am gasit putine ingrediente rele/periculoase). 

Ce spun ei: O cremă intensiv hidratantă, care îngrijeşte, catifelează şi hrăneşte pielea de pe mâini şi corp. Sursa: Oriflame

Ce spun eu: Sunt de acord cu descrierea, mai mult, nu lasa pelicula aceea uleioasa ci lasa pielea extrem de fina. Pot sa o folosesc fara probleme si pe maini deoarece se absoarbe extrem de repede in piele. Borcanelul are 250 de ml de produs  de consistenta si culoare....maionezei ;)) iar mirosul este unul banal cu iz de chimicale.
Ingrediente:

Potrivit Cosmetic Ingredient Dictionary contine in jur de 3 ingrediente care sunt clasate drept nu tocmai ok (;l): alcohol, imidazolidinyl urea, sodium hydroxide si unul extrem de rau/periculos ( :( ) - linalool.
Nu am gasit informatii despre ultimele 4 ingrediente insa acestea fiind la coada listei sunt in cantitate extrem de mica in produs. In C.I.D. toti parabenii sunt ingrediente bune, personal nu cred in articolele si studiile care au aparut si care ii asociau cu tumorile mamare, pentru ca ulterior s-a infirmat teoria asta. Acum depinde de cat de informante suntem in domeniul asta si chiar sper ca industria cosmeticelor sa nu foloseasca ingrediente asa de periculoase pentru sanatatea noastra.

PLUSURI: 
  • intra repede in piele
  • nu lasa o pelicula uleioasa
  • hidrateaza bine pielea 
  • imi place mult consistenta ei
 MINUSURI: 
  • pretul intreg este destul de mare (30 de lei)-desi la oferta este in jur de 18 lei
  • as fi vrut ca in materie de ingrediente sa fie mai "curata" 
 Imi place mult crema asta dar daca o sa gasesc alta varianta cu mai putine ingrediente periculoase nu o sa o mai cumpar.
 NOTA: 8,5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu