miercuri, 7 noiembrie 2012

Pana la ultima picatura...

V-am aratat lunile trecute proiectul meu foarte ambitios de a incerca sa termin niste cosmetice si produse de machiaj aici si aici. Acum, dupa aproape o luna de la postarile acelea ar fi bine sa va arat si progresele :D dar si parerile mele despre acele produse. Mai mult, am reusit sa termin si unele produse care nu erau incluse in project pan si am avut doar o mica scapare...bine 2: prima a fost masca Midolo Placenta Serical (1000 ml la 17 lei-era un targ prea bun sa il refuz si chiar aveam neveoie de o masca mai hranitoare decat cea de la Kallos si crema cu zinc din dm-si cred ca sunteti toate de acord ca astea sunt de maxima necesitate ;P

Luna care a trecut am terminat foarte multe produse si sunt foarte mandra de asta: 


  • Samponul impotriva caderii parului de la Favisan caruia i-am facut review aici
  • Samponul din gama Balea Med de care nu prea am fost multumita. Nu ne-am inteles deloc: imi lasa parul sarmos, aveam impresia ca nu il curata bine si pana la urma l-am folosit ca gel de dus. Chiar mi-ar fi placut sa ne intelegem. 

  • Samponul pentru volum de la Balea-nici acesta nu mi-a placut. imi curata bine parul, nu il lasa zburlit ;)) insa nu mi-a dat nici un fel de volum.

  • Samponul uscat de la Balea- mi-a fost aliat de nadejde de cateva luni. Mi-a placut atata de tare ca sunt la al doilea tub. 


  • Samponul uscat Swiss-O-Par, Frotte-pe care l-am luat pentru ca nu l-am gasit pe cel de la Balea. Mi-a placut, dar nu asa de mult incat sa-l mai cumpar. O sa urmeze in cateva zile o comparatie intre cele doua. 

                                                               

  • Gelul solubil in apa Ivapur de la Ivaterm primit in iunie in cadrul campaniei Trender si v-am vorbit de el aici. A fost foarte spornic...mult prea spornic as zice avand in vedere ca il foloseam de 2 ori pe zi iar seara ma spalam de 2 ori ca sa fiu sigura ca indepartez tot machiajul-atunci cand nu aveam inca apa micelara.


  • Scrubul din gama Milk&Honey de la Oriflame care mi-a placut extrem de mult fiind o combinatie intre gelul de dus din aceiasi gama si....zahar. De regula sunt innebunita dupa scruburile cu sare de mare/zahar si asta este printre preferatele mele. 

  • Am terminat si crema din aceiasi gama pe care am folosit-o mai mult pentru maini avand o textura extrem de lejera. I-am facut review aici.


Eu zic ca am fost foarte productiva luna asta si am putine "pacate". De asemenea scuzati aspectul unor produse dar eu cand am pus titlul postarii "pana la ultima picatura...." chiar nu am glumit ;))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu