luni, 3 decembrie 2012

REVIEW: ECO TOOLS BRUSHES (a doua parte)

Va eram datoare cu cea de-a doua parte a review-ului despre pensulele de la Eco Tools, si anume Setul pentru ochi (5 pensule si 1 trusa cu oglinda). Eu le-am luat de pe iherb si au costat aproximativ 30 de lei (7,22 $). Ca si celelalte sunt facut din materiale reciclate iar perii sunt facuti din taklon- peri sintetici foarte moi.


Desi nu sunt unele dintre pensulele mele preferate mi se par foarte bine facute, din materiale de calitate, se spala usor si se usuca repede iar pretul este incredibil de mic. Le recomand incepatoarelor, celor care de abia acum au inceput sa se machieze si inca experimenteaza. 

Pensula de blending este una dintre preferatele mele. Amesteca foarte bine culorile, de obicei o folosesc sa amestec culoarea inchisa din pliu cu iluminatorul de pe arcada. De asemenea o folosesc sa aplic culoarea pe pleoapa mobila deoarece este extrem de mare- usureaza extrem de mult aplicarea fardului. Am mai folosit-o si cand aplic iluminatorul pe arcada, pe obraji si nas- daca dozez bine cantitatea de produs se descurca extraordinar. 

Pensula pentru pliul pleoapei este un pic mai mare decat cea de la Elf -de exemplu (posibil si pentru ca acest set-ca si cel de kabuki sunt facute pentru machiajul mineral). Dar chiar si asa, mi se pare ca aplica foarte precis culoarea daca vrei un machiaj mai intens. 
Pensula pentru highlight-iluminator pare un pic asemanatoare cu cele de blending in sensul ca e mai pufoasa si rotunda. Isi face extrem de bine treaba si o folosesc in fiecare zi sa imi iluminez coltul interior al ochilor si arcadele. 

Pensula pentru "shade" o folosesc sa aplic fard pe pleoapa inferioara pentru ca e destul de mica si nu aplica extrem de mult fard. De asemenea o pot folosi cu o culoare mai inchisa la baza genelor superioare si inferioare.
Pensula pentru "smudge" blenduieste extrem de bine creionul si o folosesc cam de fiecare data cand folosesc creioane. De asemenea, fiind atat de mica am folosit-o si ca pensula de buze si -s-a descurcat destul de bine. 

Le recomand celor care au nevoie de un set de pensule pentru machiajul ochilor dar nu au bani sa investeasca in unul mai scump.  Consider ca acestea sunt de ajuns atat pentru o incepatoare-care de abia invata sa se machieze cat si pentru o cunoscatoare-asta daca isi mai mareste colectia cu inca vreo 3: una de blending, precum cele de la Elf/Sigma, o pensula unghiulara de tus si una extrem de fina. 

Voi ati incercat setul acesta? Va place? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu